AZ ALEXANDRA PROGRAMJAI

 
 

ALEXANDRA PÓDIUM
(1055 Budapest, V., Nyugati tér 7.)

 

14.00
ARANYMOSÁS IRODALMI KLUB A Könyvmolyképző Kiadó íróinak és íróiskolásainak szóló klub ez alkalommal nyilvános. A szerkesztők szeretettel várnak mindenkit ismerkedni, beszélgetni. Gyere, és kérdezd meg a könyvkiadásról, amit eddig nem mertél! Vezeti: Varga Bea
 
15.00
MIRE VÁGYNAK AZ OLVASÓK? Varga Beát (On Sait), a siker tintája szerzőjét kérdezi írói titkokról, olvasói csoportokról, lélektanról Wichnalek Attila.
 
16.00
BLOGGERTALÁLKOZÓ Kötetlen beszélgetés és ismerkedés bloggereknek, blogolni vágyóknak. Vezeti: Mihóczy Mercédesz http://deszy-konyv.hu
 
17.00
ÁLMODJ VELÜNK! ELINDUL A VÖRÖS PÖTTYÖS KLUB A klub vezetőjét Róbert Katalin írót, szerkesztőt kérdezi a klub terveiről, és az idén megjelenő magyar regényekről Mihóczy Mercédesz. Utána interaktív beszélgetés és ötletelés a közönséggel.
 
18.00
KORTÁRS TÉMÁK, SZÍVSZORÍTÓ PERCEK Rácz-Stefán Tibort népszerű regényeiről, írói titkairól, hamarosan megjelenő műveiről kérdezi Babicz Anett (Zakkant olvas blog).
 
19.00
MENNYIT ÉR EGY KÖNYV? A Könyvmolyképző játékos irodalmi vetélkedője könyves kincsekért. Vezeti: Mihóczy Mercédesz
 
20.00
FELOLVASÁS A KALLIGRAM ŐSZI KÖNYVEIBŐL Bódi Péter, Gerőcs Péter, Mesterházy Balázs és Szendi Nóra részvételével.

 
 
 

ALEXANDRA KÖNYVÁRUHÁZ SZÉKESFEHÉRVÁR
(8000 Székesfehérvár, Koronázó tér 5.)

 

Olvasás éjszakája GYEREKEKNEK Aranymosás-díjas írókkal. A program háziasszonya Kozma Réka.
 
15.00
BŰVEREJŰ TÖRTÉNETEK ERDŐN INNEN ÉS TÚL Lovranits Júlia Villő író, mesemondó és madártani csilingelő játékos előadása. Utána tombola gyerekeknek.
 
15.40
MITŐL KÉK A KÉKMANÓ? Izgalmas kalandozások K. László Szilvia íróval a mesék és versek tengerén. Utána tombola gyerekeknek.
 
16.20
NÓZI NYOMOZ Kántor Kata író és Nózi, a nyomozókutya élőben bemutatja, hogyan lehet kiszagolni a rosszat, és persze megszeretni az olvasást. Utána tombola gyerekeknek.